Βιογραφικό

Ο οδοντίατρος Γεώργιος Ζαχαριάδης είναι απόφοιτος της οδοντιατρικής σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στο ιδιωτικό του οδοντιατρείο παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες γενικής και αισθητικής οδοντιατρικής. Είναι ειδικός στην προσθετική και εφαρμόζει εξειδικευμένες μεθόδους αποκατάστασης χωρίς εμφυτεύματα, που εστιάζουν στη λειτουργικότητα και την αισθητική.

[ Tags: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΚΑΜΙΝΙΑ 210 46.32.660 ]

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες

Στο οδοντιατρείο μας παρέχονται εξειδικευμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες:

Προσθετική αυξημένης λειτουργικότητας χωρίς εμφυτεύματα

Ο οδοντίατρος ειδικεύεται στη λειτουργική αποκατάσταση της εκτεταμένης νωδότητας με τη μέθοδο της επένθετης και της τηλεσκοπικής οδοντοστοιχίας. Πρόκειται για συντηρητικές τεχνικές αποκατάστασης που δίνουν λύση στα πιο συχνά προβλήματα εφαρμογής και χρηστικότητας των κοινότοπων οδοντοστοιχιών, χωρίς την τοποθέτηση εμφυτευμάτων.

Tags: Οδοντίατρος ΚΑΜΙΝΙΑ

Αισθητικές οδοντοστοιχίες τύπου attachment

Οι οδοντοστοιχίες τύπου attachment δεν χρησιμοποιούν άγκιστρα για την υποστήριξη τους, αλλά κρυφούς συνδέσμους, ενσωματωμένους στο αθέατο τμήμα του σκελετού τους, με τους οποίους κουμπώνει η οδοντοστοιχία σε κατάλληλα διαμορφωμένες θήκες που καλύπτουν τα υποστηρικτικά δόντια.

Οδοντοστοιχίες με φυσικούς χαρακτηρισμούς

Στο οδοντιατρείο μας χρησιμοποιούμε εξειδικευμένες τεχνικές και τα κατάλληλα υλικά που μας δίνουν τη δυνατότητα να προσδώσουμε φυσικούς χαρακτηρισμούς στις οδοντοστοιχίες.

Tags: Οδοντίατρος ΚΑΜΙΝΙΑ

Ολοκεραμικές αποκαταστάσεις

Η απόλυτη φυσικότητα στην εμφάνιση των προσθετικών δοντιών με αμιγή κεραμική σύνθεση πορσελάνης, είναι ο λόγος που συστήνουμε στους ασθενείς μας τις ολοκεραμικές αποκαταστάσεις που ικανοποιούν και τις πιό μεγάλες αισθητικές απαιτήσεις.

Όψεις πορσελάνης

Υιοθετόντας τη μειωμένης επεμβατικότητας τεχνική, των ολοκεραμικών όψεων, πραγματοποιούμε αισθητικές αλλαγές στα πρόσθια δόντια με γνώμονα τη διατήρηση της φυσικότητας και την ελάχιστη θυσία οδοντικής μάζας.

Όψεις ρητίνης

Στο οδοντιατρείο μας εφαρμόζουμε τη μέθοδο Smile makeover των όψεων ρητίνης για την άμεση διόρθωση των ατελειών και την ανάπλαση των δοντιών με την οποία βελτιώνουμε αισθητικά και αλλάζουμε το χαμόγελο μας σε μία μόλις επίσκεψη.

ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΩΝ ΚΑΜΙΝΙΑ

Λεύκανση

Διαθέτουμε εξειδικευμένο μηχάνημα λεύκανσης τεχνολογίας led που μας επιτρέπει να ολοκληρώσουμε τη λεύκανση σε μία επίσκεψη και σε 40΄ ενώ ταυτόχρονα προστατεύει το σμάλτο και δεν έχει παρενέργειες στην υγεία των δοντιών.

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες ή για ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας - τηλ: 210 46.32.660